 Nyt palstalla alkaa näyttää jo rehevältä ja satoakin on saanut jo korjata. Ensimmäisenä saimme salaattia ja kesäkurpitsaa, noin heinäkuun alusta lähtien. Keskurpitsoita tulee yleensä niin paljon, että niitä voi aina antaa ystäville. Olen kokeillut erilaisia ruokia, joista yhden reseptin lisäsin "Kesäkurpitsaruokia" -sivulle.
Nyt palstalla alkaa näyttää jo rehevältä ja satoakin on saanut jo korjata. Ensimmäisenä saimme salaattia ja kesäkurpitsaa, noin heinäkuun alusta lähtien. Keskurpitsoita tulee yleensä niin paljon, että niitä voi aina antaa ystäville. Olen kokeillut erilaisia ruokia, joista yhden reseptin lisäsin "Kesäkurpitsaruokia" -sivulle.
Yritän käydä palstalla aina pyörällä, koska osa palstaviljelyn viehätystä on ajatus lähiruoasta josta ei aiheudu ympäristölle vahinkoa, sekä tietysti ruoan puhtaus.

Salaatin ja kesäkurpitsan jälkeen olemme saaneet nauttia myös oman maan herneistä ja pienistä punajuurista sekä tietysti ihanista uusista perunoista. Sanotaan että perunat ovat parhaimmillaan jos ne syö tunnin kuluessa nostamisesta. Meillä on ollut mahdollisuus maistaa perunaa tällä aikataululla ja se on ollut kyllä uskomattoman hyvää, suussa sulavaa.
Näin vihreää ja vehreää palstalla on nyt, heinäkuun puolivälissä
 
 
No comments:
Post a Comment